MAGIC MOVING IMAGES ANIMATED OPTICAL ILLUSIONS PDF DOWNLOAD

Author: Yotaxe Negal
Country: Timor Leste
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 28 May 2017
Pages: 276
PDF File Size: 6.96 Mb
ePub File Size: 7.97 Mb
ISBN: 530-8-19268-561-6
Downloads: 70996
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tot

Ga magic moving images animated optical illusions pdf download hoofd en probeer het eens! Just slide the black stripes or tilt your device imayes see the magic illusion. Haal je skateboard klaar voor een eindeloze rit! Animated Optical Illusion Taktitech 1. Baby speelgoed telefoon die uw kind helpen om nummers en kleuren te leren.

Je gaat veel plezier hebben met onze app. Probeer Google Play met Chrome. Test je reflexen tegen de tijd ontwikkelen van een killer instinct!

Als je dit item koopt, voert je een transactie uit via Google Payments en ga je akkoord met de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid van Google Payments. Boom die ballonnen met een van de meest grappigste game ooit! Zie de animatfd van de optische illusie met een Touch of een Tilt! Pong is terug met meer uitdagende levels. Heeft u wat nodig is om de puzzel op te lossen?

Animated Optical Illusion!

Peuter Learning Kleuren Taktitech. Kunt u bepalen 2 Splaffy vogels?

Twee Vogels flap vleugels Taktitech. Item verwijderd van verlanglijstje.

Baby Sensor beeldscherm Taktitech. Eindeloze reis in de ruimte, schiet de ster van planeet naar planeet in 5 sec.

Ga naar het plein te draaien Taktitech. You are going to have a lot of fun with our app.

Animated Optical Illusion! (with Pictures)

Item toegevoegd aan verlanglijstje. Website bezoeken E-mail customer-service taktitech.

De beschrijving vertalen naar het Nederlands met Google Translate? Balloon Pop – peuters kindje Taktitech. Meer van ontwikkelaar Meer weergeven. Chrome is een snelle, veilige browser met ingebouwde updates. Schuif de zwarte strepen of kantel uw apparaat om de magische illusie zien.

Magic Moving Images Animated Optical Illusions

Magic moving images animated optical illusions pdf download apps bevatten mogelijk content die alleen geschikt is voor volwassenen. Kun je het spel winnen? Animated optical illusion app that turns any of our static images into moving optical illusions just by tilting your device or sliding your finger on the screen. Animated optische illusie app die een van onze statische beelden verandert in bewegende optische illusies gewoon door het kantelen van het apparaat of uw vinger op het scherm.

Maak het plein sprong over de hindernissen in rotatie. Tik The White overslaan Rode Taktitech. Jumpy springen man onmogelijk Taktitech. De beschrijving terugvertalen naar het Engels Vertalen.